3 veckor med Viktkamp

Nu har det gått 3 veckor med min viktkamp. Det har varit tre veckor som varit rätt lätta. Jag har haft en dag som jag har fått äta allt, det var när pappa fyllde 70. Då sparade jag alla extra kalorier som jag skulle ha extra den veckan och nyttjade dem på en och samma dag. Ändå åt jag inte så oerhört mycket eller fel mat. Jag åt smörgåstårta och kakor, men nöjde mig med det. Inget godis eller annat onyttigt under dagen. För mig fanns inte sockersuget där. Det kändes skönt.

Under dessa tre veckor har jag nått resultat som jag är väldigt nöjd över. Kilona rasar men framför allt så försvinner centimeter för centimeter på min kropp. Nu måste jag även fokusera på att verkligen komma igång med träning.

Att det har gått fort nu de första veckorna är för att mycket vatten som jag har haft lagrat har försvunnit ut ur kroppen så jag räknar med att följande veckor kommer bli mycket tuffare än vad det har varit nu. Därav är träning a och o för att nå det resultat som jag vill. Nu är det dags för morgonkaffe, så ha en bra dag!

Vikt Midjemått Höftmått Bystmått
Start 89,8 kg 110 cm 127 cm 116 cm
Vecka 1 87,6 kg 108 cm 122 cm 115 cm
Vecka 2 86,5 kg 106 cm 121 cm 112 cm
Vecka 3 85,0 kg 102 cm 118 cm 108 cm
-4,8 kg -8 cm -9 cm -8 cm

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.