Första inlägget på länge

Hej på er! Det är faktiskt flera år sedan jag skrev sist. Men jag har saknat och blogga så nu är det dags igen. Ibland har man så mycket inom sig som måste komma ut. Pysa ut lite åt gången men att ha friheten och ventilera vad man tänker på och varför. Eftersom detta är min hemsida så kan jag ju självklart välja själv vad jag vill skriva om.

Mycket har hänt sedan sist. Samtidigt så vill jag se mig själv som inte bara äldre utan även klokare. Ju mer tiden går desto mer hinner man lära sig och med erfarenhet så kommer även hel del insikter och klokhet.

Just nu har jag en kull kattungar men det kan ni läsa mer om på min uppfödaresida SE*Pinkalicious. Här kommer jag skriva om helt andra saker och låter allt kring mitt katteri och katterna vara på sin hemsida. Var sak har sin plats brukar man säga.

Jaha, vad ska jag skriva om här? Att jag under sista året har jobbat med att starta upp en ny mobiloperatör i Sverige. Att jag har som vanligt jobbat alldeles för mycket och vilat för lite? Inte riktigt hittat balansen i livet – mellan jobb och privatliv. Att jag från den 25 maj söker nytt jobb och söker nya utmaningar!

Jobbsökarannons på ett annorlunda sätt

Kommer nog även skriva en del om politik, fast jag vill nog inte kalla det för politik utan mer mina tankar kring hur jag tycker saker och ting borde vara – ovsett om vad man röstar på för parti. Jag är inte bara ute efter förändringar utan framför allt efter förbättringar. Man behöver faktiskt inte uppfinna hjulet igen. Man kan göra det smartare och effektivare.

Ledarskap är också hjärtefrågor som kommer skrivas om. Om vi inte har bra ledare i Sverige. Vart är vi då på väg? För mig är inte en ledare en chef. Chefen är rollen, ledaren är den som får det och hända. Två helt olika saker.

Ja vad mer vill jag skriva om? Har haft en tanke att skriva mer om filmer och serier. Mest för jag vill diskutera dem. Prata om dem och höra vad andra tycker. Ser ni det på samma sätt som jag eller inte? Eller kanske om en del tv-program? Det kan också vara kul och skriva om, eller?

Jag kommer även prata en del om hållbarhet. Jag inser att jag är en miljöbov som vill börja göra rätt för mig. Jag vill börja och titta på vad jag kan göra utan att bli radikal på något sätt. Kan jag minska på plast, hur sparar jag el på bästa sätt osv. Jag börjar från noll och kommer jobba mig till en mer miljöanpassad-Suzanne. Man måste ju börja någonstans? Ge mig gärna era tips på små saker som kan skapa en stor förändring. Alla tips tas emot med kärlek.

Så vad tror ni? Kommer det bli bra? Hoppas ni hänger med mig! <3

6 svar på ”Första inlägget på länge”

 1. Självklart! Välkommen tillbaka 🙂

 2. @Anja Tack snälla du, det värmer!!

 3. Gisela skriver:

  Hängde inte tidigare men kommer absolut göra det nu
  Ser framemot många olika inlägg ❤️

 4. @Gisela Tack söta du! <3

 5. Karin skriver:

  Välkommen tillbaka! Du är en viktig och intressant röst 🙂 och jag gillar din ansökningvideo!

 6. @Karin tack söta du <3

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.