God fortsättning!

Hej på er! Efter nästan ett år av tystnad är det dags för mig att börja blogga igen. Jag har längtat men det har varit en hel del annat som kommit emellan. Jag kommer återkomma kring det och min hälsa framöver.

Men jag är peppad och ser fram mot att få prata med er igen kring alla underbara tankar som finns i mitt huvud. Jag har så många idéer och tankar som jag känner jag behöver få ventilera och vad är bättre än min blogg? 2022 kommer bli ett riktigt bra år!

Jag startade och blogga 2007, det är 15 år sedan. Samma år som Apple lanserade sin första iPhone i USA. Samtidigt som det känns som en otroligt länge sedan så känns det som igår. Tiden har bara flugit förbi. Men det är väl det som är tjusningen med livet? Att det rör sig framåt!

Saker som jag vill att vi pratar om i år är ledarskap, om politik, nyteknik och framför allt vill jag prata om hållbarhet och hälsa. Med andra ord, allt som kan vara intressant för mig, vill jag dela med mig med er. Har ni några andra tips på vad ni vill att jag ska skriva om?

Hörs snart igen!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.