Min viktkamp fortsätter

Kina

En del av er har frågat hur det går med min viktkamp. Tja, vet inte riktigt vad jag skall svara med det går – framåt. Jag har inte gått upp och jag har heller inte gått ner. Mycket beror så klart på att jag inte motionerar utan sitter rätt stilla. När det gäller kosten så försöker jag så mycket som möjligt  äta enligt LCHF. Mest för att det får mig att må bra.

Min tanke är att jag skall ändra livsstil, att socker och andra kolhydrater skall försvinna mer och mer från mitt liv. Och där jag hittar nya sätt att kunna ”unna” mig med som passar mig bättre.

Nu när snön försvinner så kommer nästa del i viktkampen, då skall jag börja komma igång med träning. En sak i taget.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.