Sista timmen gjord

bild(3)

Idag var sista timmen gjort på Improove. Jag avslutade min anställning med att arrangera en Magentokonferens i Stockholm på Rival. Nu är det dags för mig att jobba med med mitt eget företag PinkCow. Jag kommer bl.a vara konsult så nu finns jag tillgänglig för er som behöver hjälp med: Digitala Strategier eller som villl ha hjälp vid beställning av webbshopar. Efter att ha arbetat med e-handel och Magento i tre år så har jag bra koll på vad man bör tänka på när man beställer en webbshop.

Jag har jobbat med försäljning nästan hela mitt liv, på ett eller annat sätt. För mig är kunden det viktigaste. Nöjda kunder köper mer. Nöjda kunder är lojala kunder. Nöjda kunder är roligt att arbeta med.

Jag inser att jag har faktiskt inte skrivit så mycket om försäljning i bloggen tidigare och det får det nog bli en ändring på. Jag har ju även erfarenhet av att ha varit butikschef i flertalet år och då fick man det bästa av två världar, både försäljning och ledarskap. Jag delar gärna med mig av mina erfarenheter, varför skulle jag inte?

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.