Snabbmat med LCHF

torsk

Ibland är man vrålhungrig. Man vill ha något fort, men vill inte falla i frestelsen och köpa snabbmat på McDonalds. Idag var en sådan dag. Jag vill verkligen inte gå ifrån LCHF om jag inte behöver. Dagen hade jag tillbringat i Örebro på kattutställning och en bagette blev frukost, caesarsallad blev lunch. Kanske inte det bästa så jag kände att kvällens mat skulle bli bättre. Hittade dessa torskbitar på COOP Forum och kokade 2 ägg som jag hackade och blandade med dill. Blev hur gott som helst. Jag hann inte ens fota maten, en bara hoppade ner i magen.

Jag satte in min fisk i ugnen men det går att även göra detta i micron på ett minuter så framöver skall jag se till att ha detta hemma så får jag en snabblunch på ett par minuter. Imorgon skall jag in till Örebro igen så morgondagens inlägg kommer handla om kattutställningen!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.