Rapport från helgens kattutställning

kattutställning_Maya

Världens finaste Maya!

Gillar du katter? Då tycker jag att du skall besöka en kattutställning. Där finns det massa fina katter och titta på och du kan få många bra tips vad du bör tänka på om du funderar på att skaffa katt. Jag har skrivit lite om det tidigare. I helgen har det varit kattutställning i Örebro och för mig var det rena rama släktträffen. Det är för mig en stor skillnad när det gäller kunskap om Vanilj än om Choklad. Detta beror till stor del att jag har mycket mer kontakt med Vaniljs familj och har koll på hennes föräldrar.

I lördags tävlade Strokkur (Vaniljs pojkvän som vi har parat med), Maya (Vaniljs tjejkompis som bor med Strokkur) och Yoshi (Strokkurs son). Tanken var att även Strokkurs mamma skulle vara med men tyvärr så blev det inte så. Dock kom hennes matte och husse och hälsade på oss under helgen. Roligast var Maya, hon är 4 år och har aldrig varit utställd tidigare, detta var första gången. Hon var så lugn och fin, det syntes att hon verkligen gillade detta. En riktig prinsessa!!

Resultat
Strokkur CACIB
Maya CAC
Yoshi EX3

I dagens tävling kom Vaniljs släktingar, mamma Mira, halvbror Hannibal och små halvsystrarna Juni, Izzadora och Isis. Det är alltid lika kul och träffa Mira. Varje gång är det som att se en kopia av Vanilj. De är inte bara lika till utseendet de är även så lika till sättet.

Resultat
Strokkur CACIB
Maya CAC, BIV
Mira CHAMPION
Juni EX1, Kullen blev BIS

Grattis till alla jag känner. Så kul att ni fick så mycket bra omnämnanden av era underbara söta katter!

kattutställning_Strokkur_1kattutställning_Strokkur_2

Finaste Strokkur!

kattutställning_Maya_2

Maya med matte Agneta

kattutställning_Mira

Vaniljs mamma Mira med matte Lena!

kattutställning_juni

Vaniljs halvsyster Juni.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.