Deltagarna klara till höstens 24hbc!

Nu är deltagarna klara för höstens 24 hour business camp. Det känns spännande, kul och man känner hur det pirrar till i hela kroppen. Att sätta ett mål, planera och försöka realisera det på 24 timmar är otroligt. Jag hoppas verkligen att vi kan få till allt det som vi har tänkt oss för vi har en grym produkt att visa upp. Jag är stolt över att få jobba med två andra tjejer. På nätet är de kända som @tesas och @lolitaloco och är bra mycket duktigare än mig på programmering och grafiska utseenden. Jag är mer bra på att skriva texter och försöka se flöden och användarvänlighet. Kul är att vi är så olika men ändå inte. Jag ser verkligen fram mot detta!! Men än så länge är det nästan två månader kvar…..

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.