Studentevent i Lund

Nu är jag i Malmö, men på väg till Lund för dagens roligaste äventyr. Jag skall genomföra en studentaktivitet för Telia Max 25 och Mecenat där man har chansen att vinna en helt ny iPhone 3GS! Hoppas det kommer tokmycket med folk. För jag vet ju att det är många som vill ha en iPhone 3GS…. vad ska man göra då? Jo, vi kommer ha 1 höstack, 200 st nycklar, 4 st iPhones. Tävlingen är enkel. Leta reda på rätt nyckeln till skåpet och vinn en iPhone 3GS. Vi kommer åka runt lite i september så vill man träffa oss så kommer vi vara här:

Göteborg 11/9

Malmö 18/9

Stockholm 25/9

För senaste information kring tävlingen kolla in mecenat.se/iFind

2 svar på ”Studentevent i Lund”

  1. Hehe det låter som en utmaning! Jag jobbade ju på Comhem i något år, där jag åkte runt i hela Gbg-regionen och provade nycklar, så jag borde ju vara ganska bra på det…eller nej. Troligtvis inte, jag SÖG på att hitta nycklar. Hittar ju inte ens hemnyckeln när jag kommer hem till lägenheten, suck. Ha en fin fredag! 🙂

  2. hehe…lite skillnad kanske 😉

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.