Nu har jag laddat mina batterier!

Att ha mycket och göra brukar vara en synonym med mitt namn, men nu på sista tiden har det verkligen varit helt upp åt väggarna. Eller hur man nu uttrycker det. Jag har knappt sovit på ett par månader. Jobb, jobb.. tycker synd om alla mina nära både familj och vänner då jag inte hinner med. Min kropp känns som den förfaller. Men samtidigt så har jag ju kul. Det är ju därför det är så svårt att begränsa sig och bara göra en vanlig arbetsdag med åtta timmar. Jag skall nu bli bättre på detta när september månad går över till oktober, detta är nu inget jag bara säger utan även som jag kommer genomföra för jag känner att jag är på gränsen till att gå in i den så kallade ”väggen”. Men tillbaka till ämnet, i helgen har jag faktiskt tagit lite tid och laddat mina batterier. Jag har varit mer AFK ( Away From Keyboard) vilket har varit otroligt skönt. Jag har varit ute på lite äventyr vilket gör att man får känna att man lever, att allt inte bara kretsar kring en själv och det som man gör utan att det faktiskt finns en värld utanför.

Vi tog bilen och åkte till Rullsand, utanför Älvkarleby. Visa större karta.

Väl där uppe njöt vi av den fina solnedgången, alla havtorn som tydligen är hur nyttiga som helst och mest av allt tystnaden.

RullsandRullsandRullsandRullsandRullsandRullsandRullsandRullsandRullsandRullsandRullsandRullsandRullsandRullsandRullsandRullsandRullsandRullsandRullsandRullsandRullsandRullsandRullsandRullsandRullsandRullsandRullsandRullsandRullsandRullsandRullsandRullsandRullsandRullsandRullsandRullsand

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.