Allt kan man hitta på nätet

Om man surfar omkring lite på nätet kan man hitta allt möjligt om sig själv. Än så länge finns där inget som jag inte står för 🙂 Hittade en sida om när jag pluggade i Uppsala och skrev om RMC ( Rally Monte Carl) Detta var 1995 rätt många år sedan. Året efter gjorde jag en studentguide för utbytesstudenter i Uppsala. Den finns också numera på nätet.

Hittade en gammal rollista från en kortfilm Farbror Franks resa från 2002. Kommer ihåg den statistrollen som jag hade. Jag fick tillsammans med en kompis och hennes dotter köra på Tysklandsbåten. Sedan gå ur bilen, hämta väskorna i bagaget sedan gå upp på däck. Det var allt. Kul var det. Har även varit med i en Lisebergsreklam samt som statist i De drabbade. Man gör inte så mycket men det just att få se hur det fungerar och att min lilla, lilla insats kan vara helt avgörande för att en film skall vara trovärdig. Iallafall försöker jag intala mig det. Framför allt är det lite kul att tänka tillbaka på det och vara lite nostalgisk.

Redan 2002 hade jag sömnproblem och intervjuades i Aftonbladet angående detta. Roligast var när jag surfade runt och försökte hitta lösningar på hur man kunde få tips från andra hur man skulle kunna få till lite sömn så hittade jag ju Aftonbladsartikeln.. kul att ge råd till sig själv. 🙂

Hittade även en Pressrelease som jag gjorde 2003 åt Göteborgs Handbollsförbund. Poängen är att dessa sidor är rätt lika på det sättet att det är endast envängs kommunikation eller information. Det finns inget av dagens hemsidor/bloggar över dem. Man kunde helt enkelt inte kommunicera på samma sätt som vi gör idag. OM man tänker på det så ser man rätt tydligt på vad som håller på att hända med internet 2.0. Vi förflyttar oss från ett informationssamhälle till ett kommunikationssamhälle. Alla skall nu skriva, alla skall synas, ja alla måste vara delaktiga i den nya världen. Är det verkligen så? Eller är det så vi tror att det måste vara? Oavsett tycker jag det är viktigt att man stannar upp och funderar lite. Att man kan reflektera över just det att vårt samhälle förändras. Hur förändras jag? Måste jag vara med överallt och synas överallt? Eller är det okey att inga göra det och ta anstånd? Jag dömer ingen, jag tycker att det är upp till var och en att ta eget ansvar och ta ställning till vad man vill. Men gör iallafall det. Fundera på varför. För allt man kan hitta på nätet, även gammalt ”skräp” ligger kvar så tänk på vad du gör och varför 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.