Om jag hade vunnit obegränsat med pengar…

Så skulle jag:

  1. Ta tjänstledig
  2. Resa till ett varmt land
  3. Ta och skriva klart min bok
  4. Starta ett företag
  5. Köpa en lägenhet

Tittar jag på vad mina fem viktigaste saker skulle vara om jag vann obegränsat med pengar så är det faktiskt saker som jag nästan, nästan kan göra redan idag.

  1. Ta tjänstledig ( gjorde jag även om det bara var fem veckor) från 2008-11-15
  2. Resa till ett varmt land ( om man räknar med semesterveckan på kanarieöarna var det aug 2008)
  3. Ta och skriva klart min bok ( Storyn är färdigskriven 2008 inväntar nu renskrivningen + korrläsning)
  4. Starta ett företag ( där har jag inte kommit i hamn än….)
  5. Köpa en lägenhet ( Även om denna är mindre än om jag hade obegränsat med pengar så är detta en helt ny lägenhet och som bara är min!).

Det måste ändå betyda att jag har det rätt bra. Det som förvånade mig var detta som var det första jag skulle göra. Bara tänka på mig själv. Frågan är hur sant detta är egentligen? Jag tror att det är lite blandat med önskan, för jag har svårt att tro att jag i första hand skulle tänka på mig själv det finns så många som har det svårt. Det ligger liksom inte riktigt i min natur. Eller så kanske det är så att om jag hade vunnit så att jag börjat med att prioritera mig själv för att sedan kunna hjälpa andra. Spännande tanke och som den drömmare jag är så hoppas jag någon gång att jag kan iallafall göra klart denna lista. För jag har inte långt kvar.. bara starta ett företag om man skall gå utefter min lista.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.