Vart tog svenska landslaget vägen?

28 – 21 förlust mot Frankrike

Killar, killar… vart tog vinnarviljan vägen? Dagens match var inte alls bra, viljan saknades. Domarsluten gick inte riktigt i er väg, men det var inte det som gjorde att ni inte vann. Just nu är jag alldeles svettig, jag har hejat och skrikit på er så ni borde hört mig ändå ner till Kroatien. Jag är upprörd, jag är arg, jag får erkänna att jag även är besviken. Jag begär inte att ni måste vinna allt. Jag begär bara att ni VILL vinna allt. Att ni har svarta ögon, att ni är tända till max och att det enda som skall finnas är tanken på seger! Ni är mitt landslag och jag hejar och beundrar er, så visa vad ni kan.. för ni kan mycket mer än så här! Än är inte VM slut!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.