HP – Hur tänkte man nu?

HP 1000 Röd

Ja, hur tänkte HP när man gör en snygg dator så plastig och simpel? Bara för att man gillar design så vill man inte betala massa tusenlappar extra för något som känns billigt och tacky. Design är något i rätt riktning men skall man betala nästan 200 dollar extra vill man att det skall kännas exklusivt. Man vill att det skall vara något extra bara inte en massa färg. Vi tjejer gillar att det kommer tekniska prylar som ser snygga ut, men tro inte att vi är dumma och att vi går på en massa dumheter. Vi vill naturligtvis att tekniken och kvalitén skall vara på topp om vi skall öppna plånboken. Jag blir så ledsen… jag önskar mig en liten snygg dator, som är billig i priset men inte i utformningen eller i materialet. Jag önskar mig en liten snygg dator som har innehåll som 3G möjligheter, blåtand, WLAN, helst även operativsystemet Mac OS, en hårddisk på minst 160 GB med ett pris på max 6000 kr. OM det finns någon data tillverkare som vill göra en dator för oss tjejer säg till jag kan gärna vara med och skriva en kravspec. Är så ledsen över att man inte tänker till ordentligt. Tekniska prylar är till för att användas.

2 svar på ”HP – Hur tänkte man nu?”

  1. Med risk för att klippa, klistra inte funkar som det ska på min iPhone…
    http://forum.macworld.se/blogg/20090102/i-sista-minuten/
    Läsvärt om du vill ha en liten bärbar som kan köra os x… 🙂

  2. Tack Erik för tipset, tyvärr så orkar jag nog inte bygga en dator 😉 jag vill att den skall vara färdig och klar, jag är lite lat, hehe

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.