Jag och mitt landslag!

Jag älskar handboll, det är den roligaste sport som finns och titta på. Det är hårt, det är tufft och det går jäkligt snabbt!

Jag beundrar alla som spelar då det smäller oftast till ordentligt och man kan inte vara rädd för smärta om man spelar handboll då det är en fysisk sport utan dess like. Nu är det VM i Kroatien och efter en utklassningsmatch mot Kuba igår så är det nu Sydkorea som står på tur. Nu är det bara några minuter kvar innan min mobil är avstängd, min vanliga telefon har jag redan ljudlös, jag + soffan är beredda för en match igen. Ingenting får störa oss, mig och mitt landslag, för det är nu som vi skall visa alla hur bra Svensk landslaget är. Vi är nämligen bättre än någonsin, vi är rustade för en ordentlig fajt och vi har inte kommit för att delta, vi har kommit för att vinna!

Så nu killar gör mig stolt, nu skall här njutas….

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.