Du är en vinnare Veronica!

Nu har Grammis varit, du var nominerad där, nu har P3 guld varit och du var nominerad där med.

Jag har röstat i båda fall på dig. Jag vet att jag inte är ensam om det. Vi är många som tycker att din sista platta är underbar.En skiva som får oss lyssnare att åka mental bergodalbana med danstakt.  Men som artist måste det känns tungt att lockas med nomineringar men sedan inte få gå hem med priset. Jag vill bara säga att JAG tycker du är en Vinnare. Att du inte tappar modet att fortsätta för jag tycker du gör ett kanonbra jobb. Stå på dig! Unga tjejer som skriver musik i din genre är inte många. Du är inte udda, du är bara unik. Ser fram mot att du kommer med en ny platta! Jag kommer garanterat köpa den – så för mig är du en Vinnare!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.