Nästan en miljon människor kan inte ha fel

Jag skulle ju vara lite ledig hade jag tänkt mellan jobb men så blev inte riktigt fallet. Varför? Jo, jag snubblade på ett projekt som jag verkligen brinner för. Ett projekt som jag kände att jag inte kunde låta bli, nämligen We Are Voice.

Jag har sjungit i kör från det jag var åtta år och har även i mina ungdomsår arrangerat en del för både kör och mindre sånggrupper. Körsång har alltså varit en stor del av mitt liv. Jag läste även utökande musikfördjupning i gymnasiet och hade ensamble-ledning och musikteori. På universitetet läste jag 40 poäng Musikvetenskap och hade någon vision om att bli musikproducent. Men så blev inte fallet. Nu har jag fått chansen och vara med och digitalisera kör-Sverige genom en app som vi utvecklar på We Are Voice. Sjukt spännande och kul!

Visst ni att det är nästan en miljon svenskar som sjunger i kör eller stämsång? Att detta är en av Sveriges största folkrörelse? Att man sjunger mycket bättre när man gör det med andra och framför allt man får energi utan dess like. Med detta i vetskap känns det helt fantastiskt att vara med och skapa en app som kommer hjälpa hela körrörelsen på ett eller annat sätt. Körsångare kommer kunna öva på låtar genom en smart musikspelare. Körledare kommer kunna kommunicera med sina körsångare och i framtiden lägga upp sina egna arr i appen.

We Are Voice kommer starta allt med en konsert den 4 november på Friends Arena med gästartister som Tommy Körberg, Malena Ernman och Molly Sandén. All publik kommer vara en stor enda kör så gissa om detta kommer bli årets körupplevelse? Det finns biljetter kvar för den som är intresserad. Skriv koden SUZANNE så får ni ett bättre pris 384 kr inklusive bokningsavgift.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.