Varför drömmer vi mardrömmar?

Hittade en intressant förklaring till mardrömmar som säkerligen stämmer. Men det jag tänkte på vad just det att jag drömmer väldigt sällan mardrömmar, men jag drömmer väldigt många ”vanliga”drömmar. När jag vaknar av en mardröm och somnar om så försvinner den oftast direkt. Jag kan inte direkt relatera den till händelser eller känslor jag har haft under dagen. Det brukar bara komma.

Däremot mina vanliga drömmar speglar oftast det som har hänt under dagen. Mina drömmar är oftast väldigt intressanta och roliga. Ibland så verkliga så jag har svårt och veta om de verkligen har hänt eller inte…. De är också spännande och roande så ibland vill jag inte vakna. Känslan är lite som att vara med i en film som man själv är huvudperson i.

Brukar ni drömma mycket och vad drömmer ni om?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.