Ni har väl inte missat Nostalgitrippen?

För det första ni vet väl att SVT har en otrolig skatt med massa material som man gratis kan titta på via Öppet arkiv? Där hittar du allt från Astrid Lindgrens underbara barnserier till utvalda svenska klassiker som exempelvis Bullens hångelskola. Men du hittar också nostalgitrippen där du fyller i ett årtal och Öppet arkiv rekommenderar olika klipp från just det årtalet.

Vi ska vara lyckliga som har public service som bjuder på underbara minnen – helt gratis! Eller rättare sagt det är där en del av pengarna går till när vi betalar tv-licens. Klart värt det om man frågar mig!

Enda jag saknar är en app som jag kan använda mig av på min Apple-tv samt på min iPad. Men det funkar absolut även  så som det är idag.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.