Varför #Blogg100?


#Blogg100 är en bloggutmaning
som varar i 100 dagar och startades av Fredrik Wass för sex år sedan. Syftet med utmaningen är att få igång skrivandet och inspirera varandra till att skapa bättre innehåll. Idag 1 mars startar vi och sista dagen är den 8 juni.

Jag har varit med förut men det är ett par år sedan. I år känner jag mig motiverad och sugen på att få vara lite kreativ, framför allt känner jag mig sugen på att få lufta lite tankar och funderingar igen. Det har ju varit rätt stiltje de senaste åren.

För mig är min blogg ett andningshål, min plats som jag gärna delar med andra. Allt jag skriver är mina privata tankar och funderingar. Ibland är det skönt och bara få skriva av sig. Få ut tankarna och se dem i ord. Få veta vad andra tycker och börja skapa bra diskussioner. Detta år har jag massa olika tankar som jag kommer dela med mig av, allt från ledarskap till digital försäljning. Kanske kommer det lite om katter också. Ska inte lova att inte skriva om katter — det är ju också en del av mig. Men oftast skriver jag numera om katter på min uppfödarsida, så där kan ni läsa mer om de kattungar jag har just nu och deras dagböcker.

Jag har som mål att öva upp mitt skrivande och få mer flyt med hur och vad jag vill få ut med det jag skriver. Tar gärna emot feedback så länge det är konkret och relevant. Att utvecklas är för mig en del av livet. Det är också det som gör livet roligt och meningsfullt. Att våga utmana sig själv hela tiden är en enorm drivkraft. Du blir en duracell-kanin med ett batteri som mer eller mindre aldrig tar slut. Du får också bättre självförtroende när du vågar. Du märker att du kan göra så mycket mer än vad du själv trodde från början.

En vacker dag hoppas jag kunna få ro till att skriva klart min bok som jag började på 2006. Det är större mål, men för att komma det gäller det att öva. Få in rytmen, få in känslan för det skrivna ordet.

Ser så fram mot dessa 100 dagar. Hoppas ni kommer gilla något av det jag kommer skriva om.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.