Vad är meningen med livet?

Oj vilken svår och stor fråga? Eller är den? Man kanske inte behöver vara så djup och analytisk, det kanske är så enkelt att det räcker med att din mening med livet är annorlunda från andras. Ditt liv är unikt och meningen med just ditt liv är något som du själv kan styra över.

Så det komplexa är att man kan inte säga kort vad som är meningen med livet. Allt handlar om vad man själv tycker, tänker och framför allt vad man själv gör.

För mig har meningen med livet ändrats genom åren. När jag var ung så var det att bli vuxen. När jag var i äldre tonåren ville jag ha inflytande och vara med och skapa förändringar. Åren har gått och numera är livskvalitet en viktig del i mitt liv. Detta kommer säkert ändras ju mer jag åldras men jag hoppas att jag kan bidra till något för någon annan. Det jag vet är att livet är alldeles för kort. Att vi måste tillåta oss att njuta mer av den tid vi har. Jag vet att jag vill inte ångra att jag inte har gjort vissa saker i mitt liv.

Vad tycker ni är meningen med livet?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.