Multitaskar du när du ser på tv?

Är ni lika tokiga som mig? Att när ni sitter framför tv-apparaten pillar på era mobiltelefoner eller surfplattor? För mig har det blivit mer än en vana att alltid ha med mig min mobil överallt. Den har för mig blivit en del av mig på något konstigt sätt. Den finns med mig 24 timmar om dygnet även när jag sover.

Jag brukar som sagt multitaska när jag tittar på min stora skärm där hemma. Jag vill ofta ta reda på mer om olika saker under tiden som det visas på skärmen. Det kan vara allt från när jag tittar på en film till en serie eller tja vad som helst. Kan vara en person som jag blir nyfiken på och googlar på för att få veta mer eller så kan det vara en händelse som de pratar om som jag vill veta mer om. Oftast kollar jag ju på en streamad tjänst och kan pausa om jag inte hittar tillräckligt fort. Eller så kan det vara så att jag tittar och sedan om jag har missat något, spelar tillbaka till dess jag var innan jag tappade fokus.

Hur gör ni när ni tittar på tv?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.