Vad vill du veta om min LIFX lampa?

LIFX showcase bulb and hand (1)
Vill du ha en egen LIFX lampa? Klicka på bilden!

I november 2012 backade jag ett projekt på Kickstarter. Denna gång handlade det om en glödlampa, eller rättare sagt en LIFX lampa.  Jag fick mina lampor i slutet av 2013 och har inte kunnat testa dem ordentligt förrän nu.

Min tanke var att jag ville ha en lampa utanför min ytterdörr som jag kunde styra via min iPhone. Tänk dig en mörk höstkväll då är det skönt att kunna tända lampan precis när du behöver den. Lampan behöver ju inte vara igång hela tiden egentligen.

Det som är roligt med LIFX lampan är att du kan ändra färger på den. Allt styr du från din smartphone-app. Du får även med fyra effekter: Music Visualizer, Candle, Strobe och Lava Light. Det jag saknar är att kunna ställa in tid, dvs när lampan skall lysa och använda appen som en dimmer. Men det verkar som det kommer vid nästa app-uppdatering.

Jag är klart nöjd med min lampa och kan verkligen rekommendera den. Det var enkelt och koppla ihop den med mitt wifi.

Har du frågor kring hur den funkar så fråga på.

Läs mer om LIFX

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.