Usch sådan hosta!

Ja, nu hostar jag. Känner mig egentligen inte dålig, men jag hostar och hostar. Det är lustigt det där med att vara sjuk. Jag har aldrig varit en person som ofta är sjuk, snarare tvärtom jag är nästan alltid frisk. Kan få 24-timmars feber ibland när jag är stressad men annars så brukar jag som sagt hålla mig frisk.

Detta är som sagt min uppfattning av mig. Men visst är jag också sjuk, men jag erkänner det aldrig. Jag försöker tänka att jag är frisk och fokuserar på det. Jag gör mitt jobb ändå. Jag lägger mig inte ner o gör mig själv till ett offer. Undantaget är om jag får feber. Då tar jag det mycket lugnare. Jag har inget val då kroppen har ju redan talat om för mig att nu är det stopp. Nu skall du vila. Men tills dess så kör jag på. Jag lever ju!

Tur att jag har sådant skönt sällskap hemma. Vanilj är så mysig nu när hon skall ha bebisar. Hon sover nästan hela tiden annars vankar hon av och ann som ett stort päron. Choklad är så busig, hon har så mycket energi och springer upp och ner i trappan som en dåre. Alla hennes leksaker ligger utspridda över hela huset. Men vad gör det? Huvudsaken att hon är glad och lycklig.

Det är inte lätt för henne nu när hennes bästa vän inte orkar leka längre. Choklad och jag leker kurragömma, det gillar hon.

Nu skall jag försöka bli frisk, vill verkligen inte bli sjuk. Har en underbar vecka framför mig med massa roligheter.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.