Fantasin får aldrig dö ut

När jag var liten var jag känd för att vara ett livfullt barn. Jag hade en oerhörd fantasi och kunde hitta på alla möjliga historier och lekar. Idag har jag varit vikarie på en förskola och haft förmånen att leka med underbara barn både med lego och med skapade av en kort teater föreställning.

bild 1 bild 2 bild 3

Lego är oerhört kreativt både när det gäller att bygga utan även när du leker och hittar på historier. Jag vet att när jag var liten kunde jag sitta i timmar och leka med lego, både själv och med andra. Idag fick jag möjlighet att göra det en stund och känslan av att backa tillbaka till tidigt 80-tal var underbar.

Roligast var att jag fick vara alla gubbar som såg ut som gamlingar. Barnen tyckte att det passade mig 😉

Jag insåg att fantasin är så viktig. Vilken krydda i vardagen det är med att få fantisera utan några som helst gränser. Hur vi som vuxna kan med vår fantasi och kreativitet göra inte bara vår egen utan även andras tillvara mycket roligare.

Vi lever bara en gång, så vi måste göra det bästa av det liv vi har. Jag gör det, gör du?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.