Min dräktiga lilla Vanilj

bild

Nu är det inte många dagar kvar innan vi skall få kattungar. Vi, och vi, Vanilj menar jag så klart. Jag och Choklad skall självklart göra vårt bästa och stötta med allt vad vi kan. Men allt jobb kommer ju Vanilj få göra själv.

Jag har läst massa böcker och jag är beredd, samtidigt som jag är lite nervös. Vill att min lilla prinsessa skall få genomgå detta utan komplikationer. Nu de sista dagarna har hon mest varit trött och varit lös i magen. Hon har fått bada ett par gånger (vilket hon inte alls gillar) och våtservetter har varit ett måste för att kunna hålla någorlunda rent hemma. Men än är hon lugn och mysig.

Ungarna är beräknade att komma på måndag, så vi får se när värkarna sätter igång. Eftersom jag måste jobba en timme imorgon så hoppas jag att hon inte börjar med sina värkar förrän efter kl 13.00 imorgon. Men som sagt vem är jag till att bestämma det? Så nu går vi i väntans tider…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.