När kreativiteten tar överhand

Min helg var planerad till annat, men planerna ändrades och jag fick massa fri tid över. Lördagskvällen och söndagen gick åt till att skapa fler mönster. Det är ju så fruktansvärt roligt! Jag hittade massa inspiration i att rita och jag skapade figurer på löpande band.

Prinsgroda_tapet_bård Alotof_Prinsgroda_tapet Prinsgroda_bård

Min fina prinsgroda blev klar som tapet och som tapetbård.  Jag tycker han är så söt, jag vill pussa på honom iallafall! 🙂

Clowner_tapet_bård Clowner_tapet Clowner AlotofClowner_bård

Clowner är alltid populära, de lockar ju fram till skratt och glädje. Dessa söta valde jag att göra med två färger som gör mig glad och upprymd, rött och lila.

Kossan AlotofKossan_tapet Kossan_tapet_vägg Kossan_bård

Kossor är otroligt söta och roliga att rita. Jag valde först att göra Gröna Kossan Ada med stark grön färg. För mig är det ett minne till Tjörn där jag är uppvuxen på somrarna som barn. Där gick kossor i hagen och jag vaknade till underbara råm.
Kossan_svart_vit Kossan_svart_vit_vägg_svart Kossan_svart_vit_vägg_vit Kossan_svart_vit_bårdVar tvungen och leka lite och gjorde även Svartvita Kossan Ada som alternativ. Hade en omröstning på Facebook om vilken färg som mina vänner gillade mest och svaret blev Gröna Kossan Ada. Jag kommer även lägga upp Svartvita Ada så hon också finns att beställa.

Babyelefant_tapet_bård_vägg Babyelefant_tapet Babyelefon_bård

När jag var liten önskade jag mig en elefant som husdjur. Jag tyckte de var sååå söta och förstod inte alls varför vi inte kunde ha någon hemma hos oss. Jag tyckte att vi iallafall kunde ha en liten en. När jag målade babyelefanten hade jag Baby Elephant Walk i huvudet.

PiggyPig PiggyPig_tapet PiggyPig_tapet_bård_vägg PiggyPig_bård

Snart är det två år sedan min mamma gick bort. Jag tänker på henne ofta och har väl inte bearbetat klart min sorg. Jag vet att hon älskade grisar. Hon sparade på dem och sa alltid att de var så söta och fina. Dessa grisar är till min lilla mamma.

Har ni några önskemål på mönster så hojta till!

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.