En kreativ lördag

Min helg började med migrän och med förkylning men tack o lov så försvann det fort så jag orkade med att få några timmars kreativitet. Jag har alltid varit duktig på att rita när jag var yngre, men när allt började bli digitalt så har jag inte haft varken kunskap eller tid att lära mig hur jag kan skapa utryck i form av bild.

Nu har jag börjat skaffa mig ett arbetssätt med min iPad och med hur jag vill skapa mina mönster. Igår började jag skissa på prinsgrodan. Jag har insett att jag inte kan rita otäcka eller hemska figurer utan de ser rätt söta och snälla ut. Precis så som jag vill att vi egentligen skall vara mot varandra. Min prinsgroda sitter och väntar på sin prinsessa.

Prinsgroda

Efter prinsen ville jag rita något som hade med Halloween och göra. I Sverige börjar vi mer och mer fira det men det är inte som i USA. Där är det näst intill hysteriskt. Här gjorde jag ett hus med spöken och en häxa ridande på en kvast. Självklart har hon en liten katt på kvasten som husdjur.Happy_halloween

Sista bilden är min första julbild. Jag funderar på att göra julmönster med julgran, jultomte, pepparkakor och lucia. Allt kommer inte komma på en gång, men mina tankar kring jul har börjat.Jultomte_med_gran

Jag måste tacka alla som stöttar mig och mina mönster! Jag får en sådan kick bara av att sitta och skapa dem, det ger så mycket energi. Drömmen hade varit så klart att kunna leva på dem. Vi får ta en sak i taget och jag försöker lägga upp allt jag bara kan på www.ennazus.se.

Men saknas något så hojta till! Jag funderar på att även göra kort och tyg framöver. Men som sagt en sak i taget. Nu finns tapeter och canvastavlor till en början. Tapterna finns i två olika modeller, standard som kräver tapetlim och självhäftande. Kommer ta fram bårder också som självhäftande så att man kan ha ett målat rum med endast en självhäftade bård.

Blir på så sätt enkelt att fixa sitt rum. Vem gillar inte enkelhet? Ha en underbar helg allesammans! Nu tänker jag fortsätta och vara kreativ!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.