Glöm inte och drömma!

bild(1)

Drömmar är underbara. Drömmar mår man bra av. Nu pratar jag inte om mardrömmar, det är en helt annan sak. Drömmar behöver inte vara begränsade till när man sover utan drömmar kan vara något som man gör på dagtid när man är vaken. Jag gillar både ock och uppskattar dem också för vad de är. Oftast ger drömmar mig perspektiv på saker och ting, framför allt ger de mig energi.

En dröm kan vara ett sätt att skaffa sig ett mål med livet. Jag har inte bestämt mig för vilken som är min favoritdröm, men en av dem handlar om att jag sitter med min dator och skriver, på olika platser i världen. Jag vet inte vad jag skriver, men jag skriver och jag reser och får se allt från natur, kultur och uppleva underbart god mat.

När jag har svårt och somna brukar jag sluta mina ögon och drömma mig bort. Ibland somnar jag, ibland inte. Oavsett så är det en skön känsla att kunna få gränsa ett annan dimension. Det som är svårt när drömmen är för lik verkligheten och det blir svårt att skilja på vad som har hänt på riktigt eller i drömmen.

Så är det ibland när jag skriver. Karaktärerna blir så levande, händelserna känns som helt verkliga och världen runt omkring mig förändras. En otroligt häftig känsla. Det känns som du har en speciell kraft som du kan nyttja när du vill. Jag vill med detta uppmuntra er att drömma! Jag tror att du kan finna enorm kreativitet genom drömmar.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.