Min första barnbok är snart klar. Den är nu ute för test och förhoppningsvis kommer den kunna presenteras inom kort i iBook Store. Boken är en e-bok för barn mellan 3-5 år och handlar om mina katter Choklad och Vanilj. Jag har gjort boken i iBook Author och gjort egna illustrationer och berättelser. Första boken heter Choklad och Vanilj – Jakten på de försvunna leksakerna och kommer finnas som en gratis bok i iBook Store. Har du någon annan surfplatta eller vill ha den i din smartphone så kommer den läggas ut även på PinkCow.se vid lansering.

Boken kommer vara gratis. Syftet med boken är att helt egoistiskt. Jag vill lära mig hur det funkar. Hur kan jag annars bli en bra barnboksförfattare?
Jag har ritat alla bilderna i Adobe Ideas på min iPad mini med mina fingrar.

Hoppas ni laddar ner den när den kommer och att ni kommer gilla den 😉

ChokladochVanilj-Jaktenpådeförsvunnaleksakerna