Alla dess val….

Ibland tycker jag att vi har alldeles för många val. Det slutar med att du orkar inte välja. Så är det för mig ibland, jag orkar inte längre engagera mig i alla val som skall göras. NU våndas jag med valet av att ha ett 40-års firande eller inte.

Ena halvan av mig tycker att det skulle vara kul och fixa en rolig fest och bjuda in alla jag känner. Finns så många underbara människor som jag har haft turen att få träffa i mitt liv så det skulle vara kul och bara umgås allesammans en hel kväll. Andra sidan känner, hur mycket jobb det blir och hur mycket pengar som kommer gå åt.

Jag ser både problem och lösningar. Det är nu jag skall lyssna till mitt hjärta som det så fint heter och känna efter vad jag verkligen vill. Men jag vet ju inte vad jag vill… det känns som om det är problemet. Jag skulle vilja veta vad jag vill. Det skulle underlätta så mycket.

Men eftersom jag bor i mellanmjölkens hemland så blir det väl så även här. Funderar på att göra något litet… helgen innan jag fyller. Fyller man på midsommarhelgen så är det bättre och planera in helgen innan. Eller vad tycker ni? Har ni några förslag på vad jag skall göra?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.