Underbar vårdag

Idag har det varit underbart väder. Jag klädde mig fel och hade på mig min vinterjacka – vilket inte är och rekommendera nu när det är massa plusgrader. Var till Ikea och har införskaffat utemöbler som jag skruvade ihop här på kvällen.

Choklad var helt överlycklig med massa kartonger och Vanilj älskade att provligga på nya dynorna.  Har en del jobb och göra med min uteplats men jag tänkte oavsett så måste jag ordna ett utehäng-ställe för när solen tittar fram så vill jag vara utomhus. Då upphör mitt vinteridé och jag kan  ligga och lapa sol.

Jag märker att alla mina grannar börjar påta i sina trädgårdar. Morgondagen kommer ägnas åt att åka till ett par olika planthus. Skall se om jag hittar något för min trädgård – vuxenpoäng så det ryker. Hoppas hinna klart med min uteplats imorgon så jag kan fota den så ni får se.

Roligare än så här blir det inte idag. Timmarna har som vanligt sprungit ikapp mig så nu får jag gå och lägga mig.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.