Öppnar upp mitt skissblock

Eftersom jag målar på min iPad så finns alla bilderna digitalt. Detta gör att jag enkelt kan dela bilderna inom olika sociala medier. Men för att inte spamma alla mina vänner med mina bilder så har jag skapat dem ett hem för dem, ett eget galleri.

My_Sketches

Bilderna är upphovsrättskyddade och får endast användas med min tillåtelse. Om du är intresserad av att köpa någon av bilderna så kan du maila mig suzanne @ pinkcow.se.

Det som kommer bli kul är att se hur jag utvecklas med mitt målande. Jag har nu jobbat ett par dagar med det och än har jag inte tröttnat. Nu på vardagen blir det så klart mindre med tid eftersom man har andra arbetsuppgifter, men ändå. Nu skall jag koka fisk till katterna och gå och lägga mig. Skall till fina Sigtuna med alla mina kameror imorgon. Uppdrag: fotografering.

2 svar på ”Öppnar upp mitt skissblock”

  1. Jag är impad! Jag kan inte rita en streckgubbe ens!

  2. Tackar Jan Viderén! Än lär jag mig, och det är verkligen fantastiskt kul! ;D

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.