Underbara söndag!

bild(8)

Dagen har gått så fort. Ändå har jag hunnit med en hel del. Förutom att ritat en del så har jag handlat, lagat mat och städat. Allt det som jag försöker göra på fredagar, det har jag skjutit till idag. Jag gillar verkligen inte att skjuta upp saker och ting men ibland måste man lyssna till sitt hjärta och bara göra något som är roligt. (Jag hade ju inte räknat med att jag skulle sitta och måla så mycket som jag har gjort.)

Nu när snön börjar försvinna så ser jag hur mina grannar är ute i sina trädgårdar och funderar på om jag överhuvudtaget skall göra något åt min lilla gräsplätt i år. Får bli nästa helgprojekt att åka till en platskola och inspireras. Blir nog bara ett par stora krukor som man kan odla i, tror det får räcka.

Söndagar brukar vara den dagen jag och katterna är överens om att vi kan sova länge. I vanliga fall brukar jag bli väckt kl 5 på morgonen men just söndagarna brukar vi mysa i sängen tillsammans till kl 8. Har jag tur så räcker det att gå upp och ge dem lite mat, sedan kan man krypa ner i sängen igen och njuta ett par timmar till. Idag var en sådan dag. En helt underbar söndag. Vill inte att den skall ta slut, inte än.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.