Ont i hela hjärtat

bild 1-3 bild 2-3

Min lilla Vanilj har inte mått bra de sista dagarna. Hon har vägrat äta och dricka och har spytt ett par gånger under de sista dagarna. Idag åkte jag in med henne till Region djursjukhuset på akuten och fick lämna henne där med dropp över natten. Vi fick ta tempen på henne och det gjorde ont i hela hjärtat när hon skrev och fräste. Hon gillade det inget vidare och vem gör det föresten?

Det jag är rädd för är att hon blir uttorkad så detta är det bästa, men ändå så gnager det inom mig och jag tänker på henne. Vill absolut inte att något skall hända henne. Veterinären lugnade mig med att hon inte såg att det skulle vara något livshotande utan tyckte det var bra att jag kom in. Inte heller hade hon någon feber och då tyder det på att hon inte har någon infektion eller inflammation.

Choklad undrar så klart vad som händer. När jag kom hem så sprang hon och letade efter Vanilj. Undrade så klart varför jag inte hade henne med mig. Imorgon åker jag till Malmö över dagen på jobb, efter att jag har rådgjort med veterinären. Hon tyckte att jag ändå inte kunde göra något imorgon. De kommer gå rond på förmiddagen och då ser de hur hon har svarat på dropp och kan meddela om de skall gå vidare med ultraljud och eventuell operation.

Måste känns så här och ha en sjukt litet barn. Ett barn som inte kan själv berätta vad som är fel. Vanilj är min lilla prinsessa så jag hoppas allt går bra. Några andra tankar vill jag inte ens tänka.

 

6 svar på ”Ont i hela hjärtat”

  1. Klart det kommer gå bra!!!!!

  2. Lena Pettersson skriver:

    Klart att det går bra!

  3. Håller tummarna!

  4. Tack söta du 😀

  5. Tackar tackar 😉

  6. Tack, det hoppas vi på 😀

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.