Dags att spana på vårskor!

Även om inte våren riktigt är här så är det dags att spana på vårskor. Jag älskar skor! Tyvärr gör inte mina fötter det, då de vill ha mer fotvänliga skor än vad jag vill ha. Men oavsett drömma kan man och önska kan man. Jag beundrar verkligen de som alltid kan gå i höga klackar och som aldrig gnäller för att de får ont i fötterna. Jag är tyvärr inte en av dem.

MinnaHeino_vit

Otroligt vackra vita skor. Gjorda i kalvskinn, borde vara perfekta för mina fötter.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAÄlskar klacken på dessa skor. Tyvärr är de nog i högsta laget för mig. Men otroligt vackra.

IrregularChoice_FlickFlack_röd

Älskar dessa! Vilka färger och vilket roligt mönster. Borde passa fint till jeans.

ChieMihara_Jepart_RosaSå fina. Dessa skulle vara fina till en klänning. Eller till byxor. De passar till både ock.

LO111B00L-453@1.1Vilka fina rosa skor! Man blir glad över bara och se dem. Passar både till fest och vardags.

SZ311A005-704@1.1Tjusiga som bara den. Dessa kanske kunde vara något inför sommaren när jag skall på bröllop.

Alla skor ovan är skor som jag önskar jag kunde ha. Men som det ser ut så blir det nog som vanligt ett par Clarks. Men det är lika roligt varje vår att surfa runt och titta på alla fina skor. Vill du följa mig när jag tittar på skor i framtiden, så finns jag på Pinterest.

Clarks

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.