Jakten på mina syskon – Svar från Korea

Doc-2013-02-18 20-32-page-2

Jag säger som Prins Daniel – Mina känslor är lite ”all over the place”. Jag har fått svar från Korea, från adoptionsbyrån. De har lyckats hitta min biologiska mamma. En mamma jag har trott varit död sedan jag föddes. Jag har hela tiden tänk att det är mina syskon jag skall hitta, så detta blev en väldigt omtumlande, känslomässigt jobbig morgon.

Ena delen av mig är så klart glad. Andra delen tycker allt detta bara är jobbigt. Jag har aldrig känt att min biologiska mamma gjorde fel i att lämna bort mig. Jag litar fullt på att det fanns en förklaring  och att hon gjorde det av kärlek till mig. Men ändå känns detta helt främmande. Att ha en familj som jag inte känner. Det jag har varit rädd för och som jag nu måste brottas med är just mina känslor. Vad händer om de inte accepterar mig för den jag är? Kommer hela mitt liv förändras?

När jag var liten var ensamheten det som jag var mest rädd för. Nu när jag är vuxen har jag accepterat livets gång och gjort mig bekväm med det som en gång gjorde mig så rädd. Jag är inte rädd för ensamhet längre. Jag känner mig stark som har vågat tagit tag i mig själv och mina känslor. Men det är just sådana här tillfällen, när livet tar en vändning på 360° som massa nya tankar dyker upp, sådant som man trots förberedelse bara välver över en som en ångvält.

Känslor som jag har haft i hela mitt liv, tankar som jag har funderat sedan jag var liten, allt på en gång upptar hela mig. Jag har svarat att jag vill att de kontaktar henne, jag funderar på vad skall jag fråga henne? Vad säger man till någon som man inte känner men som man borde känna för att de är en del av en själv?

Dear Suzanne,
I hope this finds you well.
I’m emailing you to let you know update on searching for your birth mother.
I was able to obtain your birth mother’s current address from KAS.
According to the record, your birth mother is alive and living in Incheon city which is about 1 hour from Seoul.
I’m going to contact her through letter if you are ready.
I only have her address so the letter will be the best way to contact her now.
Please let me know if you are ready to contact her.

Best,
Shinhye

 

3 svar på ”Jakten på mina syskon – Svar från Korea”

  1. Shit va kul, spännande och omtumlande!
    Vad du än beslutar så är det rätt beslut… Finns bara en som kan styra ditt beslut och det är du!
    Det finns däremot många som finns där för dig!!
    Kramissar

  2. Tack söta Charlotta Isaksson. Samtidigt som det känns spännande och kul, känns det skrämmande. Nu får vi se om hon vill ha kontakt med mig. Jag har svarat att jag vill att de kontaktar henne så vi får ta en dag i taget nu och se. Stor kram

  3. Jag tycker att det är fantastiskt Suzanne! Det finns säkert en mening med allt som har hänt. Tänk att det bara är en pusselbit som du har hittat och som kan berika ditt liv. Kan inte tänka mig att hon inte skulle vilja träffa dig. Kommer följa er med stor spänning. Kramar!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.