Jag skall bara….

Alfons_Åberg

Ibland känner jag mig som Alfons Åberg, jag skall bara…, ibland är det så att tiden inte riktigt hänger med. Eller är det jag som inte hänger med tiden?
Oavsett så tycker jag tiden går för fort och antagligen har det med att det jag gör är så roligt.

Får väl erkänna för mig själv att jag ibland är en tidsoptimist som önskar sig fler timmar på dygnet. Eller har det med åldern och göra?

Idag hade jag som avsikt att hinna med en promenad, men annat kom emellan. Men nu jag planerat in en promenad imorgon istället då jag skall lämna in min bil för att fixa mina lampor. Förr kunde man ju fixa det själv, men har man en nyare bil så måste en verkstad fixa det. Smart tänkt av tillverkaren, inte så smart för mig som användare, men det är ju en annan sak.

Idag fick jag hem en reklamfolder:
”Grattis du fyller JÄMNT det firar vi med 3 presenter.”

Jaha…. Vet inte riktigt om det är något och fira, men det kanske det är. När jag var liten tyckte jag att 40 år, då var man gammal. Riktigt gammal, tant och farbror. Men så känner jag mig inte alls nu. Inte för att jag känner mig som en tonåring, men typ mer 30 än 40. Eller bara mitt i livet. Jag hade ett bra samtal med en kompis idag som sa något klokt. Hon tyckte att jag har den bästa tiden jag kan ha nu. Jag är tillfreds med mitt liv både privat och på jobbet. Precis så som det skall vara.

Men vad är mitt i livet? Jag känner att jag har så mycket mer att uppleva och göra. Därav känner jag att om jag får leva lika länge som jag har levt nu, så kommer jag ha haft ett otroligt roligt och bra liv. Jag har bestämt mig för att njuta av varje minut. Nu tänker jag njuta av att få sova för imorgon är en annan dag.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.