Liten spark i magen

Vanilj

Idag var första gången jag kände hur det sparkade i Vaniljs mage. Det var som en liten tass som boxade genom magen mot min hand. Så nu vet jag att det iallafall är en liten kattunge som är på väg. Nu hoppas vi att allt kommer gå bra nästa vecka.

Vi fick trevlig besök av Vaniljs mammas matte Lena som var här och kände på henne. Känns tryggt och bra med någon som är mer van och rutinerad än mig själv. Det är inte lätt när det är första gången och när man inte har den erfarenhet som man önskar. Men skam den som ger sig.

Vanilj och jag har gjort många saker tillsammans som är för första gången, badning, föning, fluffning, utställning, veterinärbesök, parning och nu kattungar. Känns lite speciellt att få uppleva dessa saker tillsammans.

Jag har fått massa stöd från massor av snälla kattägare vilket känns otroligt värdefullt. Nu är det inte många dagar kvar och jag ser fram mot nästa vecka när kattungarna skall komma ut. Jag hoppas att det blir två stycken, men eftersom Vanilj inte är så stor så är det nog mer troligt att det är en kattunge.

Jag har sett till så att allt finns hemma och vi är nu förberedda för allt. Nu håller vi tummarna för att allt kommer gå bra.

5 svar på ”Liten spark i magen”

  1. Lena Pettersson skriver:

    Jag är lite avundsjuk, det är så roligt att vänta smått!

  2. Hehe, men du blir ju gammelmor så det är ju nästan dina med 😉

  3. Å va spännande!!!

  4. Ellinor Åkerström-Borg skriver:

    ooooooooo så spännande!!!!

  5. Ja, jag ser verkligen fram mot det 😀

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.