En väska som laddar din mobil?

Everpurse_WEB_019

Är det inte fantastiskt, att i en värld som vår skapas det nya idéer och prylar varje dag! Mycket handlar om att det är enklare nu, inte bara att få idéer utan även att själv kunna realisera dem. Det finns mer hjälpmedel och kunskap i hur man kan lyckas på ett annat sätt än tidigare. Framför allt tror jag att vår inställning till att våga är större än någonsin. Kan de så kan jag!

Kickstarter är en samlingsplats för kreativt skapande. Där kan man lägga upp sitt projekt och få hjälp av andra med finansiering. För mig är det en perfekt plats för shopping! Jag letar ut mina projekt som jag tycker verkar intressant och sedan så går jag in och köper produkten tidigt innan den ens har blivit producerad. Ibland kan man få vänta upp till ett år innan man får produkten, men i alla projekt som jag har varit med i har jag alltid fått det som jag har förväntat mig och till bra pris.

Nu har jag hittat som sagt något nytt, en väska som laddar din mobiltelefon! Tyvärr upptäckte jag denna briljanta idé försent så projektet är redan igång så jag kommer få köpa till samma pris som alla andra. Men det spelar ingen roll, vem vill inte ha en sådan här?

Du lägger din smartphone (vid lanseringen funkar endast, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5 samt Samsung Galaxy SIII) i väskan och sedan laddar den mobilen automatiskt. Så nu kan man ladda med stil!

Ni kan läsa mer om väskan på Everpurse.com.

Tidigare projekt som jag har backat:
Jaja Stylus
Sensu Brush
LIFX – The Light Bulb Reinvented
Pebble

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.