Dags för årets bloggutmaning!

Bisonblog.se

När jag läste Fredrik Wass bloggutmaning kände jag att detta vill jag haka på. Jag blev inspirerad, taggad inför utmaningen och tycker det skall bli riktigt kul att utveckla mig själv och mitt skrivande. Nu kommer jag tvingas att skriva saker som jag tänker på och som jag tycker är intressant att ta upp för diskussion. Hur skall man annars fylla 100 dagar i streck? Spännande.

Regler för #Blogg100 – Andra sommaren

  1. #Blogg100 startar onsdagen den 23 januari 2013
  2. Varje dag, 100 dagar i rad, måste minst ett nytt inlägg publiceras på din egen blogg.
  3. Tagga varje inlägg med taggen #blogg100
  4. Det finns inga krav på hur långt inlägget ska vara. (Ett inbäddat youtubeklipp är också ett inlägg).
  5. Det är helt okej att förhandspublicera inlägg, men det blir kanske roligare att skriva tätare inpå själva publiceringen.

Nu kör vi!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.