Något är fel!

Jag inser att jag måste nog besöka en läkare. Något är fel, riktigt fel som jag inte riktigt kan sätta fingret på. Jag har under ett par år haft problem med att jag snubblar och ramlar och slår mig. Det känns som jag svimmar fast det går otroligt fort, tar knappt en sekund. Detta kommer och går och jag har nu haft en längre period där jag har klarar mig bra utan massa skrapsår eller onda knän. Nu har det börjat igen, jag för två veckor sedan ramlat och denna vecka två gånger till.

Man blir lite rädd när man inte vet riktigt vad som är fel. Jag är inte rädd för att gå till doktorn egentligen, tycker bara det tar massa tid… tid som jag hellre skulle vilja göra annat på.

Men det är då jag tänker, man skulle kanske vilja ha en egen doktor…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.