John Blund har hittat mig!

Vet inte när jag sov så mycket som jag har gjort de senaste 24 timmarna. John Blund har verkligen hittat mig. Underbart är det iallafall. Men det gör att jag har inte hunnit varit ute och titta hur det ser ut runtomkring mig då det blir mörk väldigt fort här.

Men jag har gjort det som ett projekt inför morgondagen. Då skall jag åka ut på lite äventyr. Behöver köpa lite kaffe, saknade det faktiskt mer än vad jag trodde.  Tänkte ta mig till Rute och Stenungsbageriet och köpa mig en god Gotlandslimpa. Finns ju inget mer underbart när det är kallt och ruggigt ute att dricka te med smörgås. Funderar även på att baka lite scones till kvällsmat, det är ju hur gott som helst. Med andra ord jag måste iväg och handla lite mys mat, men det får bli imorgon.

Sak som jag uppskattar är SvtPlay, ja egentligen alla playtjänster. Har ju bara SVT1, SVT2, TV4 samt TV6 här vilket gör att man känner sig rätt begränsad om man skall titta på tv. Nu är jag ju sedan något år tillbaka en dålig tv-tittare men en superuser av playtjänsterna så detta funkar hur bra som helst även om man bara har mobilt bredband. Mitt 3 abonnemang funkar inget vidare här i skogen, har knappt en pinne täckning men jag har med mitt Telia abonnemang och det funkar bra. Tyvärr är det begränsat med hur mycket trafik jag kan använda och fortsätter jag och kolla på playtjänsterna så tar ju detta slut redan imorgon. Dumt är att man inte kan köpa till enkelt när man har mobil surf.

Idag fortsätter jag och läsa klart ”Jag älskar dig inte” av Christina Stielli, den är bra, riktigt bra… gör lite ont när man läser den. Återkommer med en recension när jag är klar.

2 svar på ”John Blund har hittat mig!”

  1. Tänk på att bageriet i Rute inte har öppet nu, dock säljs deras bröd på några ställen på ön på helgerna. Närmast bageriet du hittar brödet är Café Lergrav som har öppet Fre-Sön fram till jul.

    Hälsa John Blund!

  2. Tack Nick för tipset! Uppskattas.. skall åka dit helgen och köpa deras goda bröd! Skall hälsa John Blund från dig 😉

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.