Framme!

Är nu framme på Gotland och det är verkligen helt underbart! Mörkt är det, nästan helt svart som natten och helt tyst.. knäpptyst. Jag hör nästan mina egna tankar. Har en jättefin liten stuga (skall fota när det har ljusnat dvs imorgon) som är helt nybyggd.

Om man känner mig så vet man att jag är lite kräsen på vad jag vill ha för saker runt omkring mig, så detta blir perfekt. Har både tvättmaskin och diskmaskin så nog är jag bortskämd alltid.

Har tagit med två datorer för att helgardera mig, likaså har jag tre telefoner så jag kommer inte vara helt avskärmad… dock kommer jag nog använda dem som modem för internet, vill ju kunna uppdatera lite med bilder och små tankar som jag har när jag sitter här i min ensamhet.

Har även tagit med mig en mängd olika böcker som inspiration så det kommer inte gå någon nöd på mig.

Största frågan just nu är vad jag skall göra för mat till middag. Har varit duktig och handlat på vägen hit på ICA MAXI i Visby och har massa mat som jag kan använda mig av men just nu är jag varken hungrig eller sugen på att göra något. Får bli te och mackor idag.

Imorgon tänker jag ta sovmorgon sedan blir det att börja strukturera upp skrivandet!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.