Gary Portnoy – Where Everybody Knows Your Name (Cheers Theme)

Ibland glömmer man varför landsbygden är så underbar. Hur väl man känner folk och hur de vågar lita på varandra. Hemma brukar jag skälla på mina stackars föräldrar för att de är dåliga på att låsa dörrar och bilar. Själv är jag manisk på att hålla koll på sånt. Vill inte utsätta något om jag kan förebygga. Men det finns en fin känsla i att våga lita på andra och tro gott om folk. Idag mötte jag en trevlig tjej på ICA i Slite. Jag var för att handla lite och råkade när jag plockade i min plastkasse tappa min kryddburk på golvet. Krasch sa det och citronpeppar var det överallt. Tjejen var så trevlig, hon bad mig gå och hämta en ny butik. Snällt gick jag och hämtade en ny och ställde mig sist i kön. Tjejen kallade fram mig och sa att jag inte behövde betala. Jag stod som ett frågetecken.

Men sa jag “det var ju jag som klantade mig”. Hon ler, ” Du är ny här va?” Jag nickar, rodnar “Jaaa”, säger jag. Här tar vi hand om våra kunder, avslutade tjejen. Jag känner mig lycklig för att jag fick handla av just henne och för att jag fick stanna upp i mitt annars stressiga liv och njuta.

Tog sedan en tur ner till stranden nedanför där jag bor. Det blåser riktigt kallt men idag skiner solen lite titt som tätt.

Här är mitt hus som jag bor i. Gissa om jag trivs! Än längtar jag inte hem 😀