Ibland funderar jag på som driver mig till att göra vissa saker. Vad som får mig att orka göra saker fastän krafterna nästan är helt slut. Jag inser att en stor drivkraft hos mig är att jag vill vara med och förändra världen. Det låter stort och dramatiskt, men för mig handlar det mer om att göra små saker som kan förändra andras liv.

Ända sedan jag flyttade hemifrån 1991 har jag haft ett projekt att varje år hitta en hjälporganisation som jag har skänkt pengar till eller gjort något för. I år är det Rosa bandet som kommer få mitt stöd. Jag gillar hur de har gjort det enkelt för mig att på internet själv sätta upp en kampanj och har beslutat mig för att hjälpa till så gott jag kan.

För jag tror att det är just de här små sakerna som kan förändra världen. Stora saker, kräver oftast stora beslut som aldrig blir genomförda, medan man med små saker kan ta snabba beslut och få saker och ting att hända.

En annan bra sak om man verkligen vill vara med och förändra världen är KIVA, där man lånar ut pengar i form av mikrolån till lokala entreprenörer. Detta tror jag skarpt på. Ge folk verktyg så att de kan klara sig själva. Inga pengar som försvinner bort i administration.

Så nu min fråga till er, vad brukar ni göra för att hjälpa till?