Min egen mobil

Inser nu när jag spanar efter nästa mobil i mitt liv att alla mobiler börjar bli rätt tråkiga och väldigt lika varandra. Inget som överraskar eller ger mig en kick. Inget som ger mig riktiga ha-begär. Det känns lite tråkigt och långt ifrån innovativt. Ibland önskar jag verkligen att få göra en egen mobiltelefon. Eller egentligen att någon leverantör skapar möjligheten att vi som kunder kan få välja operativsystem, funktioner, samt utseende helt själva. Det hade jag iallafall uppskattat.

Tycker det är konstigt att inte någon leverantör har kommit på det? Inte ens vågat testa ordentligt.

Synapse Phone är en ny leverantör som från och med Q1 2011 kommer lansera att man kan göra en del egna förändringar men operativsystemet är android 2.2.

Om jag hade fått skapa en helt egen mobil hade det sett ut så här:

2 svar på ”Min egen mobil”

  1. Hmm.. men jag tycker din drömmobil ser bekant ut?

  2. @Anna Det är den med… men kanske för att jag inte kan rita en snygg mobil själv 😉 lånat bara lite från andra, hehe

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.