Från soffläge till kreatör

Detta har varit en skön helg. Valde att under lördagen spendera större tiden i soffan. Slötittade på tv och tog det väldigt, väldigt lugnt. Detta var efterlängtat kan jag säga. Kroppen skriker lite att den är inte riktigt på topp, förkylningen håller på och bubblar men har inte riktigt brutit ut. Hoppas jag klarar mig fram till november så att jag kan få jobba i kapp allt innan jag går på långledighet.

Sedan så kom jag på att jag skall ju på dop till helgen och skall läsa ett par dikter så jag kom på att jag ville måla lite bilder till dikterna och ville ha en manga flicka. Tänkte att det kanske inte kan vara så svårt ock måla?

Så söndagen blev lite brunch nere på stan samt inköp av massa roliga pennor, sedan var det bara och sätta sig och rita. Scannade in och lekte med photoshop.

Nu får vi hoppas att min lilla guddotter kommer tycka om mitt kort. Kommer göra det babyproof genom att laminera det. Först skall jag lära mig att frilägga bilderna i photoshop 😉

2 svar på ”Från soffläge till kreatör”

  1. Så fina!
    När det är svartvita bilder går det bra att använda ”blending mode / multiply” för att slippa se den vita bakgrunden (lagerpaletten, dropdownmeny högst upp, står normal som default).
    /Photoshop-konsulten 😉

  2. Tack Maria! Skall testa det 😉

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.