Intressant tv-program

Måste bara rekommendera Godsliv på Viasat History som går lördagar kl 21-22.

En samling människor får leva på ett slott som det vara 1900-talets början, några är herrskap några är tjänstefolk. Man inser lätt hur bra vi ändå har det idag som får tycka vad vi vill oavsett inom vilken rang vi är födda.

Roligt är den unga tjejen som skall vara diskerska som klagar på att hon får diska hela tiden? Vad trodde hon när hon fick titeln diskerska? Hade det varit på 1900-talet hade hon åkt ut direkt. Sedan är det kul att få följa butlern som själv har haft en farfar som var butler på denna tid och där han hela tiden har undrat hur hans farfar kunde vara så stel och tråkig. Nu förstår han bättre, han inser vikten av disciplin.

Jag gillar och se program som visar människor och hur vi reagerar på olika saker. Intressant hur lite förståelse vi har för den tid som har varit, hur fort vi glömmer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.