The Social Network

Igår var jag på förhandsvisningen av filmen ”The Social Network”, filmen om Facebook. Får börja med att tacka Jerry Silfwer och nätverket PR of Sweden som fixade så vi gå på förhandsvisningen.

Jag hade inför visningen inte läst på om varken historien eller om filmen vilket gör att jag tycker att den är helt klart sevärd. Om historien i filmen stämmer överens med verkligheten är jag lite osäker på även om jag självklart ser att det finns många likheter. Den känns oerhört vinklad och amerikaniserad, men på något sätt är det ju det men räknar med när man ser en amerikansk film?

Historien handlar om Harvardstudenten Mark Zuckerberg som 2004 lyckas skapa Facebook tillsammans med sina collegevänner. Den handlar om vänskap, affärer och vad som var drivkraften bakom allt – att göra det enklare, att mötas och dela sitt liv med andra på internet – ett socialt nätverk.

Kan klart rekommendera filmen för er som är intresserade.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.